Ingen vanlig dagGodmorron alla rara!
Då var det måndag igen och helgen försvann i en rasande fart! Igår var vi på kalas och firade min syster son som blir myndig i morron, där fick vi 3 olika smarriga mat pajer och tårta . Och vilket april väder vi har fått igår dalade det ner stora snö flingor och nu har vitt ett vitt täcke på marken och -4g bara att ta fram vinter jackan igen. Idag slutar jag kl 13 det passar ju bra eftersom det är min födelsedag idag 25 år inte illa..... nja inte riktigt en 2 o en 1 på det så blir det mer rätt. Så idag får jag bestämma middagen här hemma , det blir plankstek och så nån god efterätt tror jag, kanske att jag inviger de nya glasen. Köpte 4 till igår på rusta så nu har jag 8, köpte även tapeter där till matrum/kontor det var 25% på alla tapeter . så dessa blev det

priset blev 125 kr rullen ett bra pris tycker jag, de är medljong mönstrade och glansiga. Kommer att bli jätte bra med ett ljusgrått skiffergolv till det tror jag. Nej gott folk nu är det dax för mej att fara till jobbet och träffa alla gulliga barn.
önskar er alla en skön måndag.
kram Annika

Kommentarer

  1. Ja men visst var dom söta!
    Och ja, vi kommer gärna och äter lite mat nån ledig helg, vi får höras mer om det :)

    Grattis igen förresten!
    Kram Anne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar