LÅÅNG fredag

Hej på er!
Då har vi hunnit ända fram till påsken och 4 härliga lediga dagar. Idag kommer mellan sonen o flickvän på ett litet lunch besök innan dom far vidare mot Katrineholm, har just gjort en ost o skink paj som vi ska bjuda på med sallad till. Annars blir det en lugn helg jag far på kalas imorron och maken o sonen far till Jönköping på bilmässan. Sen har vi inget inplanerat utan tar dan som den kommer. Jag har ju glömt visa mitt ballerina ägg som jag knåpade i hop för ett tag sedan.

det andra ägget är från förra året, tog gardinstångs ringar i trä så dom står bra. Jag hoppas att ni inte äter för mycket godis och ägg nu så ni får ont imagen. Jag ska nu ta och fylla sonens påsk ägg tänk att man aldrig blir för stor för sånt. Senare i em ska lammsteken in i ugnen ett bra tag, vi hoppar över påskbord och tar en rätt per dag istället. senare i helgen blir det kyckling o igår fick vi lax.
Önskar er alla en skön påsk helg.
kram Annika

Kommentarer

 1. Jag tittar bara in för att önska en riktigt god påsk!! Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Hallojsan!!

  Er Påsk låter som vår..lite utflykter på varsitt håll och mat uppdelad på fler dagar..och såå Påskägg förstås..de med godis i ;)

  Ha en riktigt härlig på nu!! Kram sanne

  SvaraRadera
 3. Åh vilka fina ägg!
  Önskar dig en riktigt mysig påskafton!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 4. Jättefina påskägg!
  Ägget med ballerinan var så superfin!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar