Vår???

Hejsan!
Jag undrar just vart våren tog vägen , igår vräkte regnet ner här och blåste rejält och även idag ser det ut att bli mulet o regn känns mer som höst ute. Igår hade jag en mjuk start på arbetsveckan slutade redan kl 13 och då for jag hem och njöt av ensamheten o tystnden med en kopp kaffe, sen var det dax att göra lite nytta, passade på att stor städa sonens rum då både han och dator var borta så nu doftar det gott av såpa och inte ett instängt tonårsrum med fasttorkad disk o smutstvätt. Även resten av lägenheten fick sej en på hälsning av snabeldraken o skurmoppen. Idag har jag en skön sov morron och börjar inte förrens halv 11 så nu ska jag bara lata mej innan jobbet. Igår kom äntligen mitt franska dokument upp,


har letat efter nått bra sätt att fästa planschen på men tillsvidare får den sitta uppe med dessa hållare, vet ju inte om den ska sitta här sen i matrummet, den andra bilden fick hamna i vardagsrummet.
Nu ska jag kika runt lite hos er andra i bloggvärlden.
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej Annika.
  Njae,,,,,den kommer snart tillbaka :)
  å missa nu inte,,,,,,,

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvaraRadera
 2. Hej
  har kikat in i din fina blogg;) Jag har ett lika dokument som du, funderade på hur jag skulle få upp det snyggt,men jag satte flera små vita nubb,dom syns inte,blev jättebra!
  Ha en fin söndag/Anne

  SvaraRadera

Skicka en kommentar