Ånga , ånga......

Hej på er!
Sol och blå himmel har det varit idag, men jag har tyvärr inte varit ute, istället har jag på börjat mitt nya projekt ånga bort struktur tapet. Ett tids krävande jobb men det är nog det bästa sättet att få bort en sån tapet, jag gjorde likadant i sonens rum för 3årsedan och sa då aldrig mer. Men men man är inte sämre att man kan ändra sej. Jag börjar med matrummet och sen ska det lilla rummet göras likadant med.

den smala väggen till höger i bild tog nästan 2 timmar att skrapa o ånga från golv till tak.

Här ser vi 3 lager tapet, först till vänster en svagt rosa tapet, sen en grön 70 tals tapet och längst till höger strukturtapeten som jag för några år sedan målade i gräddfärgad färg. Längst till vänster kan man ana den råa betong väggen. Det blir så att jag tar bort all tapet och sen kommer vi nog att sätta upp en easy cover som grund istället för att bred spackla.Jag får ta lite varje dag får ont i både axlar o nacken, men det är ju ingen bråska att bli klar nu. Sen är det skönt att jag inte behöver vara rädd om golvet för det ska ju bytas.
hoppas att ni får en skön fredags kväll.
kram Annika

Kommentarer