Kli,kli :((


Hallå där ute!
Jag säger bara det vilka underbara soliga dagar vi har haft här, och igår hade vi 22grader varmt. Det är sådana här dagar som jag är tacksam för att jag har det jobb som jag har. Men så finns det dagar som idag när det är mindre kul, har haft klåda i hårbotten en tid och har trott att det berodde på att jag tvättat håret nästan varje dag och därför blivit uttorkat, men i går fick vi höra på jobbet att ett av barnen fått löss o oj vad det började klia. Så idag for jag förbi apoteket o köpte en kam och åkte hem för kammning, och ve o fasa så hittade jag en stor rackare vid första draget, så snabbt till apoteket igen. så nu sitter jag med medlet i håret som ska verka över natten, sen blir det att kamma varje dag i 14 dagar :((( så där har vi nackdelen med att jobba på förskola. Nu ska jag ta och krypa ner till sängs börjar jobba 6,15 i morgon , sen har vi helg igen.
kram Annika

Kommentarer

  1. Stackare!
    Nu börjar det klia i mitt hår;)
    2 av våra barn har haft löss när de var mindre, men jag blev inte smittad för jag har så mycket hårprodukter i mitt hår. De föredrar nog rent naturligt hår.
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar