solig morgon


Godmorron!
Vaknade av att solen sken in genom fönstret, så härligt det börjar bli ute hoppas bara att det kan bli lite varmare.Igår hade jag fullt upp jobbade till 13 sen åkte jag direkt till Ikea det tar 1timma enkel resa, skulle lämna till baka en huvudkudde jag köpte där förra söndagen som var alldeles för hård, tyvärr var den andra som jag skulle ha slut, men jag fick med mej lite annat smått o gott. Köpte en ny strykbräda, 2 innerkuddar till soffan, ben och hyllplan till badrums hylla, en ram på rea o gardinstång. var inte hemma förrens vid halv sex så igår kväll blev det soffhäng. Ikväll kommer min make hem från Dublin så nu får vi se hur länge jag får ha honom hemma denna gång.
Idag vill jag gratulera min kära storasyster som fyller år idag , Hurra hurra hurra..grattis kramar från mej , vi ses på lördag.
jag önskar er alla en underbar tisdag.
kram Annika

Kommentarer