Söndag

Hallå på er!
Det har varit lite dålig uppdatering på bloggen ser jag , men jag har haft fullt upp dessa dagar och varit så trött på kvällarna. Jag skickade iväg maken i onsdags till Tyskland på jobb och han kom hem i fredags kväll. Tididgt på torsdags morgonen somnade min mormor in efter ett långt 90 årigt liv. På fredagen var det konsert i sonens skola dom är så himla duktiga dessa ungdommar, dom hade denna konsert för att samla in pengar till deras skol resa i juni och dom fick in nästan 3000kr. Igår tog vi det mest lugnt var en sväng på stan där jag var och fotade mej för att körkortet behövde förnyas, så blev det lite nytt till garderoben en linne kavaj och en tunn tunika båda från joy.
Kan ju behöva lite nytt för det blir bröllop den 26 maj, dop den 9 juni och där emellan så kommer nog en begravning också.

Jag har ju glömt visa dessa kuddfodral från Ikea i sann Toile de jouy stil kostade endast 39 kr st mycket prisvärt tycker jag.

Middagen idag blev pizza för sonen och mej maken har åkt i väg till Dublin med min svåger och dom kommer hem på tisdag. Denna vecka som kommer blir en kortis vecka ledig to-sö så super skönt då ska jag börja med att ånga bort tapeten i matrummet. Men nu ska jag bara slappa i soffan och krypa till sängs skapligt då jag börjar jobba 6,15 i morron bitti.
Kram Annika

Kommentarer

  1. Ser att jag måste åka en sväng till Ikea;) jättesnygga kläder! Ha de gott/Anne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar