Stor shopping

Hej på er!
Då var det måndag igen och en hel arbetsvecka, Helgen gick som vanligt i rasande fart. Igår var jag med mina systrar och mor till Ikea det blev en riktig heldag där, och vi var inte ensamma det var hur mycket folk som helst. Men jag fick tag på det jag skulle ha och lite till . Så idag känns det i både fötter och ben att man har gått mycket, jga tittade också på ugnarna som jag nämnde i förra inlägget , men jag är fortfarande velig då den vita inte är helt krit vit utan offwhite, men jag får fundera ett tag till. Maken tycker svart och sonen vit så vi får väl se. Ilördags satt maken upp sonens nya fläkt . så här såg den ut före målning ( bild lånad på nätet)


Och efter målning blev den matt svart

sonen blev jätte nöjd. Nu ska jag ta och göra mej iordning för en ny arbetsdag idag blir det till att jobba till klockan 18. Och i kväll kommer äntligen Linas mat kasse igen som vi har haft uppehåll på i en månad och den är efterlängtad kan jag säga.
kram Annika

Kommentarer

 1. Tror nog jag skulle välja en svart ugn idag;) vet inte varför.... allt annat har jag ju vitt, tycker bara den är snygg! Ha en fin kväll /Anne

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tänk vad man kan förnya med lite färg.
  Ha en fin dag!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar