Väggen

Hejsan!
Jaha då var det sista dagen på denna lång lediga helg, men mycket har jag fått gjort. Idag tog jag bort det sista av tapeten och det gick fortare än jag räknat med, jag slapp nämligen ånga bort tapeten på den långa väggen det var bara att dra bort den då det satt en slags väv under.


Antagligen en förstärkning eftersom det är en yttervägg, vi låter den gröna sitta kvar eftersom det var mycket spackel på.Detta är maskinen som jag har använt mej av.


 Så nu måste jag in handla cover tapet så får vi se när det sätts upp. Maken åker till Tyskland igen på onsdag och kommer inte hem förrens på söndag , så vi får se när det blir tapetsering. Igår var vi hos min äldsta syster på grillkväll eftersom hon fyllt år i veckan, vi fick mycket gott att äta o så mysigt att åka bort och äta. Idag ska jag göra iordning årets första rabarberpaj eftersom jag fick lite rabarber av mor och far. Till middag blir det tacos det var så länge sedan. Men först ska sonen och jag iväg nu och köpa skjorta till honom så han blir fin till kusinens bröllop på lördag som maken tyvärr missar :((
önskar er alla en skön maj söndag.
kram Annika

Kommentarer

  1. Hej!
    Vad spännande och se hur rummet blir sen.
    Ha en bra början på veckan!
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar