Vår grönt

Hejsan!
Vilket underbart väder vi har haft dessa dagar, sol o varmt så underbart att sommaren äntligen kommit. Nu i kväll har jag återigen lämnat av maken vid flyget för en tur till Tyskland denna gång blir han kvar till söndag. Imorse när jag åkte till jobbet så började en gul olje lampa lysa, som tur var låg det en bilfirma med verkstad nära så jag fick lämna in bilen för påfyllning av motorolja. Bilar ska ju inte krångla utan det ska bara vara att tanka o köra tycker jag. Idag kom det ett paket till mej från Leilas General store med detta i ..

 Ett mintgröntt liter mått i emalj, och en slev i silikon.
 text på skaftet.
Visar också  sonens häftiga matta som jag köpte på Ikea för några veckor sedan.

Nu ska jag ta och titta in lite hos er andra en sväng innan det är dax att gå till sängs.
kram Annika

Kommentarer

  1. Åhh, så fina, har suttit o kikat in på Leilas General store,så mycket jag vill ha,svårt att bestämma sig, men kommer slå till på litermåttet!
    kram Anne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar