Kallt

godmorron!
jag undrar just var sommaren blev av nu har vi haft regn och ca 7 grader i flera dagar :(.
 Igår var jag på begravning av min mormor som blev 90 år, det var roligt att träffa kusiner som jag inte sett på minst 25 år och även mostrar o mörbröder. Efter cermonin var vi på Torpa pensionat ett jätte mysigt ställe i Södertälje.
När jag kom hem så var det dax att köra maken till flygplatsen igen för en ny tur till Tyskland den 4:e under maj månad, och sonen åkte på klass resa till Svärdsklova utan för Nyköping under helgen, så nu njuter jag av en "egen " helg. Jag kommer nog att börja spackla lite hål i väggen i matrummet och slipa/måla dörrposten. På måndag kommer golvsocklarna o vilken dag som helst golvet så då har vi allt hemma, det är bara maken som fattas.Igår fick lilla Ebba sin årliga kattpest spruta så nu är hon redo för sommarens vistelse på pensionat.
önskar alla en skön lördag
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar