söndag

Hej igen!

Då var det snart slut på helgen då, men  på onsdag är man ju ledig igen. Nyss kom sonen hem från sin klasshelg, han var trött men nöjd trots det kalla vädret hade dom haft kul. Igår började jag spackla igen borr hål i matrummet samt slipade dörr o balkongdörr lister som jag idag har grundmålat, men jag tror jag väntar med slut målningen tills golv o socklar är på plats. Imorron kommer de höga golvlistrna , tog de på hemkörning. Får även leverans besked av golv i morron. För nån vecka sedan provsatte jag en bit tapet i hallen som jag hittade på rusta.

Tror att det kommer att se bra ut, har inte varit nöjd med den färg som är nu det är en färg som heter cafe, men först måste det på en cover tapet. Hur en sån fungerar får vi ju veta när vi tapetserar matrummet. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg.
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar