Borta....

...Bra men Hemma är bäst. Ja nu har vi kommit hem efter 2veckors semester , det är alltid roligt o spännande att åka iväg och lika skönt att komma hem.Och nu har jag 2 veckor kvar av min semester som jag kommer att till bringa hemma. Vi började vår semester med att besöka den Tyska ön Sylt som ligger mellan Tyskland o Danmark. Det är en underbar ö med långa fina sandstränder som vi tyvärr inte fick möjlighet att prova vädret var mulet, regn och nåndag hade vi sol , men det vr inte nått bad väder.

 stranden en mulen dag
 så här såg alla hus ut vasstak på alla.
Dom här stora gröna lutande gubbarna stod utan för stationen. Vi var här i 4nätter sen for vi vidare till Sverige och bodde 2 nätter i Smygehuk på vandrarhem. Här hade vi iaf sol  och blåst.
 vi bodde precis vid fyren i det gula huset, och vi satt ute i den sköna trädgården o åt frukost,lunch o middag.
 utsikt från vårt rum.
 sveriges sydligaste punkt.
utsikt från fyren.
Jag visar fler bilder i morron då vi besökte Backåkra o Karlskrona. Nu ska jag små plocka lite här hemma o i eftermiddag ska jag hämta hem min lilla katt Ebba som har varit på kattpensionat då vi har varit borta.
kram Annika

Kommentarer