fortsättning

Godmorron!
Idag började vi dagen med en skön promenad som avslutades med en god Gi frukost här hemma, ägg, skinka ,avocado o en bit brie. Efter vår resa så känns det som vi behöver äta lite nyttigare. Igår hämtade jag o sonen hem vår lilla Ebba som hade haft det jätte bra på pensionatet , hon hadevarit ute mycket. Nu ska jag visa lite mer bilder från vår semester tripp. Efter några dagar i smygehuk fortsatte vi färden till Backåkra vandrarhem där bodde vi i 5 dagar och gjorde lite utflyckter eftersom det inte var nått bra bad väder.

 vandrarhemmet
trädgården där det fanns gott om sitt möbler.
ett besök i Tomelilla så träffade vi på den figur som står utan för Hasse & Tages museum.

Och in till Ystad for några gånger det är ju en så mysig stad. Förresten så är hela skåne fint och särskilt österlen och jag har nog aldrig sett så mycket vallmon heller som här, vi var nere för 10 år sedan på semester o fastnade för denna del av sverige, så nu kommer vi nog att åka hit fler gånger. Våra sista dagar tillbringade vi i Karlskrona där det blev museum besök för son o make o shopping för mej, vi bodde mitt i centrala staden på ett vandrarhem , det blev en del promenader o fint väder hade vi också.

 Ja det var lite bilder från vår resa, nu ska jag ta mej an den stora tvätthögen som vi skrapat ihop. och så kanske det blir en tur till hamnen i kväll och titta på veteranbilar.
kram annika


Kommentarer