Hoppas!

Hejsan!
Så var helgen slut igen så fort den går! i lördags var vi som sagt i Trosa och fikade på Marsipangården, har ni vägarna förbi så är det väl värt ett besök.

En cafe latte och äppelkaka

Praliner
pralinerna som jag köpte till mej var en med smaken pina colada o en med viol/citron, till maken köpte jag pina colada o en med smak av conyac. Men tyvärr tog han fel och tog min viol så jag fick bara en :((((. Sen blev det en liten promenad i hamnen o titta på alla båtar där. Resten av helgen har vi väl inte gjort nått särskilt förrutom sånt tråkigt som städning. Idag fick jag nya Cellbes katalogen och när jag satt och bläddrade så hittade jag ett par stövlar helt i min stil som jag har letat efter så nu HOPPAS jag att dom passar.plus lite till.
brun stövel
En tunika i mullvad
men inte kavajen på bild
Nu ska jag ta och kika runt lite i bloggvärlden vi hörs o syns.
kram Annika

Kommentarer

  1. Snyggt alltihop!/syster

    SvaraRadera
  2. Hej och kul att du gillade vår tunika. Du är alltid varmt välkommen in till oss på cellbes.se Trevlig onsdag önskar Anna från Cellbes

    SvaraRadera

Skicka en kommentar