Man tager...

vad man haver heter det ju, och det fick jag göra förra veckan när jag tappade en skruv på mina solglasögon. Det blev ett starkare grässtrå som fick sitta på plats och det funkar utmärk. Som tur är så hittade jag den lilla lilla skruven.


Tänk att det redan är fredag har tappat bort kollen på dagarna nu när man har semester och långa sovmornar har jag haft. Vädert är fortfarande lite varierat mulet en del dagar sol andra , idag har vi haft det väldigt fuktigt o kvavt känns som åska i luften. Det blev en liten sväng på stan idag med köpte en duk o 6 underlägg på hemtex för halva priset visar bild i morron. Det blir en lite tur till på stan i morron, då ska sonen o maken på museum så då tar jag en sväng till själv :) nu ska jag sätta mej ute en stund och njuta av den underbara kvälls solen och varma kvällen.
kram Annika

Kommentarer