Nytt o nyttigare


Hejsan alla semester firare o alla andra!
Imorse blev det en långpromenad och där efter en god gi frukost, vi har ju nu bestämt oss för att stoppa viktuppgången. Så det blir en rivstarts omgång med Gi och sen kör vi nog en mix av Gi o viktväktarna. båda har funkat bra förr det svåra är ju sen att hålla vikten, vi var oxå och skaffade varsitt gym kort idag så imorron startar vi med det. Idag kom mina underbara saker som jag beställt hem från nätet.
I första paketet låg detta...
Vin bag in box från House doctor. beställde den från gårdsromantik.se
och detta fanns i det andra paketet....

 tvättmedelsburkar även dom från house doctor

och denna underbara emaljkastrull från Ib laursen. de här tre artiklarna beställde jag från Bagaren&kocken.
är super nöjd med dom här sakerna. Igår när jag var och handlade kunde jag inte låta bli denna bok trots att jag nu ska försöka gå ner i vikt så kände jag att denna bok behövde jag.

det var många recept för just glassmaskiner.
och man kan ju unna sej en liten skopa glass i bland eller hur.
ha en myspys torsdag på er .
kram Annika

Kommentarer

  1. Superfina saker,vill ha den lilla kastrullen... ha en fin dag/kram Anne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar