Pyssel lördag!

Hallå på er!
Så var det lördag igen och tänk att mina 4 veckors semester nu är slut, men det känns helt okej att börja jobba på måndag känns som jag har haft en lång ledighet. Vädret har väl inte visat sej från sin bästa sida men det gör inget. Och jag har ju förmånen att kunna vara ute på arbetstid. Igår var jag och min stora syster o systerdotter till hedlandet i Mariefred, och jag shoppade för 1200:- men fick mycket fint med mej hem som jag visar en annan dag. Går dagen startade med en timme på gymmet innan frukost så skönt, har verkligen hittat min grej känner jag. Idag påbörjade jag och maken projekt matrum, vi satte up en covertapet från easy cover, det är lite trixit  att sätta upp då den är 1m bred och mycket styvare än en vanlig tapet men det det blir bra. Men man  måste använda handskar då det är glasfiber i det känns i händerna kan jag säga.

Här är struktur tapeten borta men den gamlagröna fick sitta kvar.
Här ser man skillnad

Klart

Nu är mitt & färdigt så här blev det.
Köpte ett pappers & i Ystad

Målade med snöfärg

och sen grå hobby färg för att få den att se ut som betong
Nu ska vi snart ta och grilla lite Rostas och till detta blir det sparris o sallad, och idag blir det en god Rabarber/jordgubbspaj till dessert.

Rabarberpaj med vaniljsås

kram Annika

Kommentarer

  1. Sparris och sallad mums det har jag oxå ätit idag, men missade pajen,det måste jag ta igen i morrn:) ha de gott/kram Anne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar