sol


Godmorgon!
Ännu en morgon då solen lyser, så härligt och man blir ju så glad. Igår morse när vi var ute på morgon promenaden så kändes det nästan som höst i luften lite kyligt och blåst men solen sken iaf. Och äntligen kom vi iväg till gymmet igår som vi har pratat om länge nu och det var jätte skönt och roligt så idag känner jag av muskler som man inte trodde man hade , så därför tar vi en vilo dag från promenaden, men på det igen i morron, och vår kvick start med Gi förra onsdagen har gett resultat på vågen -1kg på 5dagar och jag är så taggad att klara detta, mitt mål är -15kg minst. Nu har garderobsdörrarna till nya rummet blivit uppsatta.
såg att jag inte hade nått före kort men så här såg tapeten ut som satt på, strukturtapet som var målad i en kräm gul färg.

här har jag pensalt med tapet bortagnings medel, påminner om tapetklister. Det gick lätt o smidigt att ta bort, skönt att jag slapp använda ångmaskinen det hade nog inte varit så bra på en trädörr.

medlet jag änvände är köpt på rusta, såpan använde jag att göra rent dörrarna med, det var de ända som tog bort det kladdiga klistret, linoljesåpa från Gysinge

 svårt att få en bra bild då rummet är så litet, men nu är dörrarna vita, målade i jotun snickeri färg halvblank.

och mina knoppar jag köpte i våras.
ha en skön tisdag , det ska jag ha och njuta av min semester.
kram Annika

Kommentarer