Underbara lördag

Godmorgon på er!
Idag är det en disig o mulen morgon som man vaknar upp till, och en lång sov morron hade jag vaknade kl 8 vilket är sent för att vara mej,  och jag lade mej halv tio i går kväll var super trött efter första arbets veckan. Jag hoppas att vädret blir bättre för i dag ska vi ta en tur till Marsipangården i Trosa och fika med några goda vänner.

Vad varmt vi har haft det den här veckan då är man glad att man har fått vara ut så mycket på jobbet och kunna njuta av solen. Annars har det väl inte hänt så mycket här hemma, vi har inte gjort nått mer på matrummet sen förra helgen får se om det blir nått nu ihelgen, det är lite problem runt fönstret som vi måste lösa på nått vis. Sen blir det en sväng på gymmet på söndag, vi har varit riktigt duktiga och gått 2dagar i veckan nu , så när vårt månadskort tar slut nästa vecka blir det varsit års kort. Nu ska jag ta och fixa iordning lite frukost och avnjuta den på balkongen.
kram Annika

Kommentarer

  1. Vad duktiga ni är som går på gymet! Roligt också att hitta din blogg, så kan jag kolla in hur livet är i Nyköping då :). Ert kök ser jättefint ut!

    Kram, Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar