Änntligen!

Hejsan alla sockergryn!
Så har det blivit fredag igen och en vecka sen maken och jag for iväg på vår underbara weekend, tiden rusar ju bara iväg. Men det är ju skönt att det fortfarande är sommar ute så det är bara att njuta. I onsdags var vi på kvällen och beskådade det lilla underverket barnbarnet Agnes så söt hon är, men så tycker nog alla om sina barn o barnbarn. Tänk vad att ett litet barn kan ge så mycket kärlek ,blott med dess existens. Hela den lilla familjen utstrålar ett lugn o lycka.
Agnes 3dagar
snart är det dax att ta sej an veckans sista arbetsdag och jag har haft 3 korta dagar, jobbat mellan 9-14 så skönt att känna sej pigg när man kommer hem.Vi har inga direkta planer inför helgen förrutom att mellan sonen med flickvän kommer på besök nån dag. Kanske jag äntligen får upp mitt sängbord så jag slipper ha sockerlådan kvar. Nu ska jag ta och äta lite frukost innan jag far , på återseende.
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej!
  Jag tycker att lilla Agnes var ovanligt söt för att bara vara 3 dagar.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Jisses.det var ett vackert barn :)
  å missa nu inte...

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvaraRadera
 3. Så söt hon är, lilla Agnes! Blir nästan lite sugen på en tredje. ;)

  Kram, kram

  SvaraRadera
 4. Söt liten Agnes,men hur fort släpper man hem en nyopererad mamma från NSJ igentligen?/Kram syster

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du syster dom kom hem på tisdagen, och var på återbesök på torsdagen . vet inte hur länge man brukar stanna. Men den lilla familjen mår bra iaf.
   kram Annika

   Radera

Skicka en kommentar