Härlig avslutning

Hejsan!

Vilken härlig helg jag har haft! igår var vi nere och deltog lite på festivals dagarna här i Nyköping, vi satt i en park och lyssnade på bla Bacchus bröder som tolkar bellman och några halv tokiga gatumusikanter sen blev det en sväng till torget och titta på folk där, det var tok mycket folk ute på gatorna så kul. Idag har jag fått en hel del gjort, tvättat köks fönstret, gjort egen musli.

och sen var vi till gymmet en timme och efter det så åt vi denna goda skaldjurs buffe.
Rökta räkor o färska räkor o lite bubbel

Goda kräftor

Härliga havskräftor
Ostron till maken
 så nu är vi mätta och belåtna , men till gofika blir det Leilas underbart goda blåbärspaj och till den så har jag gjort egen vaniljsås på äkta vaniljstång, mums
Leilas blåbärspaj med hemgjord vaniljsås
en härlig avslutning på helgen tycker jag. Och veckan som kommer jobbar jag bara 4 dagar är ledig på fredag ska bli jätte skönt.
kram Annika

Kommentarer

  1. Hej!
    Vilken festmåltid!
    Nu har man börjat att jobba igen efter semestern och allt är som vanligt igen. Det måste tydligen ha tagit mycket energi ifrån mig för det var längesen jag gjorde ett blogginlägg. Men nu väntas några dagars ledighet. Skönt!
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar