Plötsligt händer det!


Nej inte denna gång ialla fall, det blev endast 25kr i vinst på 4 lotter men om jag byter till en ny så kanske!!!
Idag har vi på eftermiddagen haft regn,regn måste medge att det var riktigt skönt då jag slapp vara ute och istället kunde vara inne och mysa med tända ljus i mina nya lyktor från ica maxi.
Lila med lite strass
brun
de senaste dagarna har mest bestått av jobb, gjorde några extra timmar idag på morgonen började 6,15 istället för 9, dock slutade jag halv 2. Då var det dax att städa sonens rum innan han kom hem från en kompis. Jag har också börjat att ta bort tapet i makens gamla kontor. på tal om maken så har han åkt på bältros i anskitet stackarn, igår var han till vc och fick penicillin så nu ska han nog bli frisk. Nu ska vi ta och titta på en film som kom idag, har gått med i film cluben Love film, så smidigt att få filmer hem i brev lådan.
kram Annika

Kommentarer

 1. skickar en krya på sig hälsning till maken/suz

  SvaraRadera
 2. Hejsan Annika! Tack för tipset, kul att höra att du är nöjd med dessa, ja jag ska nog köpa mig både ock så småningom :-)) Söta lyktor, på Maxi kan man hitta en hel del fint :-) Skickar en krya på dig till maken din och samtidigt ett stort Grattis till lilla barnbarnet, sååå söt :-)) Ha en fin dag!
  Kram Paula

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Köper man inga lotter så vinner man inget tänkte jag och köpte en trisslott för 2 veckor sen och vann 25 kronor, när jag skulle lösa ut den så hade datumet gått ut. Snopet jag hade fått en gammal trisslott.
  Lycka till med dina och att det blev en stor vinst.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar