Dripp,dropp......

Den här vatten  statyn såg vi i Trelleborg i somras
Hej på er!
ja idag har det nog regnat hela dagen, så ska man ut behövs det nog många paraplyer för att inte bli blöt som på bilden ovan. Imorse vaknade jag redan kl kvart över 5 så dumt när man har sovmorron men jag kunde inte somna om så istället gick jag upp o satte mej vid datorn och tände lite ljus för det var becksvart ute. Har just avslutat en sväng om med dammsugaren o även tvättat golven. Sen ska middagen förberedas i dag blir det fläskkarre i lergryta o potatis, börjar känna för lite mer höstiga maträtter nu. På måndag kommer äntligen Linas matkasse hem till oss igen efter ett uppehåll sen i maj. Igår lovade jag ju er att jag skulle visa tapeter som vi ev kommer att ha i sovrummet.

 tapeten kommer från boråstapeter och heter stjärnrelis, den ser grön ut på bilden men i verkligheten är den mer brun, svar och guld.
vi får se om det blir denna, det kommer att bli lite mörkt i rummet då det inte finns något fönster men jag vill ju ha en mörk varm miljö där. kommer isåfall att ha tyget i taket i lite guldfärgat tunt tyg och även tyg som hänger ner i varje hörn  för att få en känsla av en stor sänghimmel.
är även lte sugen på detta överkast nu till hösten från Rusta.
den gick mer åt det mörkare hållet när jag såg den i affären. Tänk vad man kan ändra sej i färg val trots allt och inte bara ha vitt vitt, särksiklt nu på hösten.
ha nu en skön lördag trots regnrusket.
kram Annika


Kommentarer

Skicka en kommentar