Fredag!!!Godmorgon!
Ja nu känns det att hösten är på ingång , lite kyligare luft har vi fått. Igår morse kl 6 gick maken och jag en skön lång promenad på 1 tim , det var så himla skönt och man vaknade verkligen till. sen blev det en välförtjänt frukost innan det var dax att fara till jobbet. Men på väg till jobbet så blev jag på backad med bilen när jag stod och väntade på en mötande traktor, så nu blir det att lämna in bil på verkstan för om plåstring. Väl på jobbet så hade vi en lugn dag endast 7 små busungar var där, det härjar en hel del baciller nu , men peppar peppar så har jag klarat med från dom. På kvällen så var jag och mina kollegor på en föreläsning här i stan det var Leif strandberg som föreläste om  barns lärande och det blev en kväll med mycket skratt och många tankar. Nu ska jag snart göra mej iordning för en ny dag på jobbet, sen kl 14 tar jag helg och då blir det fredagsmys.
önskar er alla en skön fredag
kram Annika

Kommentarer

  1. Hej
    Visst är det skönt att det är fredag. Var inne i Lavendelboden för första gången. Har du den där tvättbrädan kvar? Eller någon omålad....behöver en när jag tovar ull.
    Ha en fin fredag.
    Kram Agneta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar