Gjort en tavla!

Hallå!
Nej då jag har inte klantat mej på nått vis, utan nu har jag gjort klart tavlan till sonen, en musik inspirerad sådan med g-klavar noter och piano tangenter, passar ju bra eftersom han går musikproduktions programmet på gymnasiet.
 Nu återstår bara att se om han godkänner den till sitt rum. I morse så avnjöt jag o maken en god frukost på vår soliga balkong, snart bär det av till Rusta för att inhandla lampan jag visade i går. Senare idag ska vi även ta ett pass på gymmet. Och ikväll ska sonen o maken se nån bondrulle på dvd så då passar jag nog på att titta på "Hur många lingon finns det i världen" så jag kan skicka tillbaka den och få lite nya filmer. Hoppas att er söndag också blir skön.
kram Annika

Kommentarer

 1. Oj vilken fin tavla,skulle jag kunna få beställa en sådan,den skulle passa så bra in i Henriks kommande rum/kram Syster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går alldeles utmärkt kära syster, säg bara till vilken storlek o hur den ska se ut så fixar jag en.
   kram Annika

   Radera
 2. Tack snälla! Motivet som ovan vill jag gärna ha,vilken storlek är det på din tavla?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar