söndag 9 september 2012

Gjort en tavla!

Hallå!
Nej då jag har inte klantat mej på nått vis, utan nu har jag gjort klart tavlan till sonen, en musik inspirerad sådan med g-klavar noter och piano tangenter, passar ju bra eftersom han går musikproduktions programmet på gymnasiet.
 Nu återstår bara att se om han godkänner den till sitt rum. I morse så avnjöt jag o maken en god frukost på vår soliga balkong, snart bär det av till Rusta för att inhandla lampan jag visade i går. Senare idag ska vi även ta ett pass på gymmet. Och ikväll ska sonen o maken se nån bondrulle på dvd så då passar jag nog på att titta på "Hur många lingon finns det i världen" så jag kan skicka tillbaka den och få lite nya filmer. Hoppas att er söndag också blir skön.
kram Annika

3 kommentarer:

 1. Oj vilken fin tavla,skulle jag kunna få beställa en sådan,den skulle passa så bra in i Henriks kommande rum/kram Syster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går alldeles utmärkt kära syster, säg bara till vilken storlek o hur den ska se ut så fixar jag en.
   kram Annika

   Radera
 2. Tack snälla! Motivet som ovan vill jag gärna ha,vilken storlek är det på din tavla?

  SvaraRadera