Hallå där ute i bloggvärlden!
Hur står det till med er i dessa förkylnings tider, själv har jag varit hemma 2 dagar snuvig med halsont inte alls kul. Och idag har vi riktigt tråkväder här så då passar jag på att tända en massa ljus och myser fram för datorn. Idag kom ett litet paket på posten med dessa små saker.
Aroma stenar som jag ska ha lite överallt här hemma och droppa några droppar doft olja på,
En ängel

mini hjärtan
och angående mitt bekymmer med tapet val så blir det den här tapeten som jag från början har kännt mest för.
så imorron ska jag åka och köpa rullarna på Rusta. Nu har jag provbakat i min mynte kakform det blev en banankak som vi tog till kvälls kaffet i går.
Ny bakad banankaka mums
Jag har också lite färg projekt på gång som jag har hittat på flera bloggar, själva "färgen" står på tillväxt och kanske blir klar till helgen vi får se men jag lovar att visa vad det är sen, har nämligen planer på att förändra soffbordet lite. Och då framför allt bordskivan som blivit så sliten, men som sagt jag återkommer.

soffbordet
Ja just det i måndags kom ju äntligen Linas matkasse hem till oss igen efter ett uppehåll på 4 månader, jag kommer att visa alla goda rätter i slutet av veckan, och ni som inte har testat gör det, så mycket god och spännande mat man får. Nu ska jag ta och unne mej en kopp kaffe o en bra tidning, Ikväll blir det glasstillverkning då smeten står i kylen och mognar.
ha det gott.
kram Annika

Kommentarer

 1. Åååå vad mysigt att få ett härligt paket i lådan .När man inte känner bra.Aromastenar vad är det?Låter kanonmysigt.Vad snygg tapet du har valt.Kakformen var ju kanon.Vad skoj med förändringar .Hoppas att vi får se bordet senare.Ha nu en mysig kväll och krya på dej fina du .Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. seoceef@gmail.com14 oktober 2012 kl. 17:18

  www.ilovemylaptop.se

  Hej,

  Vi på ilovemylaptop har snygga laptopfodral i neopren och läder. Ta gärna en titt och se om det är något du gillar!

  Mvh Gunnar

  SvaraRadera

Skicka en kommentar