Hjälp!!!

Godmorgon alla sockertoppar!
Vaknade som vanlig vi 5 i dag igen, verkar vara inne i en sån period nu. Det är bara 4 + ute men solen kämpar sig fram ialla fall. Som vanligt så svissade helgen iväg i en rasande fart. Igår tog jag och provade att baka på ett nytt mjöl som jag har haft ståendes länge i skafferiet det heter Manitoba cream och ger ett väldigt högt och luftigt bröd, jag hittade ett recept på nätet på äppellimpor och dom blev super goda.

Igår blev vi äntligen klara med cover tapeten i matrummet, men det var lite pyssel att få till det vid fönstret. så nu är det lite spackling i en skarv sen dax för tapeter,
Här har vi satt dit en bräda för att få fönstret mer inramat
covertapet på

och nu har det uppståt ett problem, jag tror det blir för VITT med den tapet jag redan köpt, det är en vit medaljong tapet från Rusta som är lite glansig, alla våra möbler är gråvita och den höga sockeln vit och rummet i sej är väldigt ljust. Så nu känns det som jag står på ruta ett igen.
så vad tycker ni HJÄLP mej.
Denna från rusta i grått kostar 99kr/rullen
eller någon av dessa från boråstapeter som heter Pigkammare 400krst
eller denna jag redan har
eller kanske denna även den från rusta

Det tråkiga med mitten tapeten är att den blir så dyr då det går åt 10 rullar, så antigen blir det 999kr eller 4000kr. Så ge mej gärna lite tips.Nu ska jag fixa mej iordning och fara till jobbet idag blir det en lång dag 9-18.
Tjingeling på er !
kram Annika

Kommentarer

  1. Eftersom jag älskar vitt,så måste jag nog säga den du redan har köpt,ser ju fin ut! Den sista från Rusta var fin oxå:) ha en fin kväll... kramen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar