Nya Lampan

Godmiddag alla söta!
Så har måndag kommit och ännu en helg har passerat och det alldeles för fort. Men jag ska inte klaga för i dag jobbade jag bara mellan 7-13,30 känns skönt att man har mycket kvar av dagen. Och vilket härligt väder vi hade på fm sol och 20grader varmt, men när jag kom hem så började spö regna och åska som bara den. Igår var jag och köpte denna lampa på Rusta ,


som var mer vinröd än lila i verkligheten, men det gör mej inget och det blir ett mysigt sken av den på kvällen, så nu får jag fundera ut vilken färg det ska vara på väggarna och taket. Nu ska jag snart börja fixa med middagen idag blir det Chili con carne med ris. Sedan kl17,30 ska vi på föräldrar möte i sonens skola.
ha en skön dag alla där ute!
Kram Annika

Kommentarer

  1. Hej!
    Det känns skönt när man kommer upp i tid på sin lediga dag. Vi har haft riktigt skönt väder nu i 2 dagar. Härligt!
    Jag tycker det skulle bli fint med en ljus tapet som har inslag av lampans färg.
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar