Pyssel dax

God middag!
Idag har vi haft ett strålande solsken ute, det blev en skön lång promenad i morse med kära maken. Sen blev det middags handlig när vi ändå var ute och gick. Så i kväll blir det hasselbacks potatis, helstekt rostas o grönpepparsås. Igår var jag en sväng in på Rusta efter jobbet och köpte dessa servetter...

motiv med colosseum o en mot noter
Så köpte jag även en sån här
canvasduk (bild lånad på nätet)

så idag har jag pysslat med decupage lim o servetter visar resultatet i morron när det har torkat. Kan nämna att det är till sonen.
Hittade också denna lampa som jag vill ha i sovrummet, det fanns lösa överdrag i olika färger att köpa till men jag vill ha den lila.

 Har en ide hur jag ska inreda vårt sovrum. När vi var på weekend i skåne sist så hade vi en himmelssäng, och då kom vi på att vi ska klä in taket med tyg ungefär som vi gjorde Här men med tunt tyg och lite tusen o en natt känsla med varma färger. Och då måste jag ju ha ett nytt överkast haha! och lite mysiga lyktor. kommer nog att måla den nu så fula vitgulnade strukturtapeten.. och sen sätter vi upp en vägg med dessa skjutdörrar som avskiljare ut mot vardagsrummet.
Lundbersg vägg shoji
det var allt för idag så ses vi imorron.
kram kram Annika

Kommentarer

 1. jag som letar sevetter med motiv från rom

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har några till salu om du är intresserad.
   Annika

   Radera

Skicka en kommentar