Redan slut


Hejsan!
Vad fort helgerna går hinner inte riktigt med känner jag och snart är även denna helg över. Och vi är redan inne i halva september, tänk om man kunde stoppa tiden lte grann. Igår så fick jag en hel del gjort jag dammsög, gjorde rent i badrummet och oljade in barbordet i köket samt bordet på balkongen. Till middag var vi lite lata och beställde online pizza så smidigt, bara gå in på nätet o knappa in beställningen efter 40 min plingade det på dörren och där kom pizzorna, gott var det men jag blev såå mätt. På kvällen blev det soffmys med film, vi såg cockpit men den var inge bra tyckte jag. Ikväll får det bli en ny film. Denna söndag började jag o maken med en långpromenad vi 9 tiden sen har vi små grejat lite i matrummet slipat runt fönstret o spacklat och om en liten stund ska vi till gymmet. Dagens middag i dag blir tacos för det var så länge sedan. Sen är det bara att invänta en ny arbets vecka.
ha en skön söndag alla vänner.
kram Annika

Kommentarer

 1. Riktiga friskisar,morgonprommis och sen gym. Bra jobbat:) ha det fint...kram Anne

  SvaraRadera
 2. Vad duktiga ni är. OK tack då vet jag. Får söka vidare :O)
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Det finns alltid projekt att göra. Så trevligt med en långpromenad med maken. Man behöver nog röra lite mer på sig så man får energi till alla måsten.
  Den här veckan är jag långledig. Det är så sköönt!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar