sista septemberdagnHallå på er!
Då har vi kommit till sista september i dag , och vart tog denna månad vägen. Just nu tycker jag att tiden bara rusar i väg nu är det inte långt kvar till jul ca 3mån . Men nu får vi hoppas på en fin oktober så länge. För några dagar sen så var jag till vår färg/järn affär och lånade lite tapet prover till sovrummet,

Eco tapeter

den som jag visade Här tycker vi nog kommer att bli för mörk och kanske inte passar i ett sovrum som saknar fönster. Och när vi satt och spånade en dag så kom vi fram till att det ska vara nån jordfärgskala, så efter lite sökande på nätet och lite böcker så bestämde vi oss för denna ..

Eco tapeten Metallic 3621
svårt att få en bra bild den är varm beige/brun och har en skiftande glansig yta , det kommer fungera bra med olika tyger i tex Vinrött, lila,guld mm..
                                          
lite olika tyg prover
men som sagt färgerna kommer inte riktigt till sin rätt på bilden. Men planerna på omgörning i sovrummet ligger nog fram åt våren tror jag, först måste vi nog spara ihop lite pengar till skjutdörrsväggen som går på ca 15,000kr. Men som tur är går det inte åt så många rullar tapet för dom ligger på runt 400kr/rullen. Nu ska vi snart åka en sväng till mina föräldrars sommarstuga och lämna en lampa som min mamma har köpt av mej och för dom pengarna ska jag köpa överkastet på rusta. Imorron ska jag visa hur min provmålning blev med den hemgjorda "färgen".
kram AnnikaKommentarer

  1. Hej!
    Det kommer att bli jättefint! Det är så många val och beslut man ska göra när man renoverar och alltid är det inte så lätt.
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar