Expriment!!

Hej!
Så är det en ny vecka och en ny månad redan oktober! Imorse kändes det som jag var uppe före tuppen , gick upp kl 05 och började jobba 6,15. Det har verkligen gått fort med mörkret det var svart när jag for och så regnade det, hade gett vad som helst att få ligga kvar i sängen. Men som sagt jag slutade iaf halv 2 så man ska inte klaga. Som jag berättat tidigare i förra veckan så hittade jag ett roligt tips från en annan blogg på hur man kan måla nytt trä så det ser vintdpinat ut o grått så nu har jag testat.

Första gjorde jag en blandning av ..
stålull och ättika
jag tog en bit stålull (inte den som har tvålblandning i sej) och la den i en glas burk sen hällde jag på med ättikssprit.
sen var det bara att vänta några dagar tills den såg ut så här.....

efter 3dagar

hade en trä bit som fick bli test målad
först målade jag med the
syns inte så mycket
efter 2 lager så blev den så här
Nu var det inte den bästa trä biten , utan det blir nog bättre med en o behandlad bräda, beroende på trä slag så blir färgen olika i nyanser, tänker testa denna teknik på ny skiva till soffbordet. färgen håller sej i flera månader. För bättre yta kan man lägga på ett lager med ofärgat vax.
kram Annika

Kommentarer