Facebook

Godmorron!
Oj vad veckan rusar fram, redan torsdag och snart helg och på lördag händer det saker (berättar mer på lördag). Idag när jag vaknade kl 7 så var jag så sugen på att gå en morron promenad med det spöregnade, så det får bli gymmet efter jobbet i stället. Som rubriken säger så finns nu min blogg här...

gå gärna in och titta och gilla, där kommer jag länka mina inlägg lägga upp tävlingar mm. Sök på "medendoftavlavendelblogg" skrivs i ett ord. Är det nån som vet hur man lägger till FB symbolen här på bloggen så man kan länka.
Igår var jag tvungen att ringa till tandläkaren och höra hur det gick med sonens remiss för att operera bort visdomstanden han var där för en vecka sedan, svaret jag fick var att det hade han missat att skicka SUCK. Men nu fick sonen utskrivet citodon för han har haft sån värk och sovit dåligt stackarn. Efter 10 min ringde dom upp och sa att han fått tid för röntgen den 2 nov så vi hoppas att det snart blir operation.

Gårdagens steg blev 12301 st

kram Annika

Kommentarer

 1. Hej!
  Stackars son!
  Tandvärk är riktigt jobbigt att ha.
  Jag önskar dig också en fin helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Kikar in och önskar trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar