Höst mörker

Hej på er i höstmörkret!
Ja nu har vi verkligen fått höst och regn i mängder känns det som. I lördags när vi var i Stockholm jag och mina systrar så vräkte det ner regn, men vi hade kul iallafall. Vi började dagen med att lämna våra väskor hos min systerdotter som bor mitt i stan , lägenheten som är som ett radhus är byggt ovan på ett tak och dom har en innergård där man får ingen känsla av att vara i stan så mysigt. Där efter var vi och lunchade och därefter gick tillbaka till lägenheten och drack lite vin innan showen. Sen blev det spårvagn ut till Cirkus för att äta en god 3 rätters middag där. Vi hade bordsplats och satt rätt nära scen, kl 21 drog Ledin igång en fantastisk show det var ett sånt ös ända till 23, skulle kunna se den igen. Och ni som inte har gjort det GÅ och se den. Träffade också 2 gamla kompisar som jag inte sett på över 20 år det var jätteroligt. Det blev inte så mycket sömn den natten då vi systrar satt och pratade och skrattade och var nog mest övertrötta. Men nu har jag tagit igen sömnen. Så kom ju  min älskade man hem i helgen så nu får jag rå om honom igen.
nu gott folk är det dags för att ge sej iväg till jobbet.
summan av steg i helgen blev ca 35 000.
kram Annika

Kommentarer

 1. Ja hösten är med regn och rusk hade hoppats på en fin höst när vi inte fick en fin sommar

  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Hej!
  En hel dag i Stockholm och med god mat,
  så trevligt.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar