Regn söndag

Hejsan alla där bakom skärmen!

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men tiden har bara rusat iväg men jag har 3 extra lediga underbara dagar som tyvärr gick för fort.Och idag har vi en regnig dag här hemma så det blir nog en inne dag tror jag, är lite trött vaknade 02 o somnade inte om förrens vid 05.
I torsdags var jag och mina systrar på Ikea i kungens kurva och det blev en heldag, med fika o lunch. Och vad handlade jag ? massor av ljus, scrapboking ark, hyllor till städskåpet  m m och så köpte jag denna hylla som jag så länge gått o tittat på.

Hylla stenstorp

detalj bild
Denna hylla kommer att sitta övanför soffan, det får bli när maken kommer hem för i morse for han iväg till Frankrike på kurs i en vecka fick iaf rå om honom i 4 dagar :-) .Igår blev det städning och skura golv det behövdes kan jag säga.
Ebba hittade en perfekt sov plats när matte städade

Och när maken kom från jobbet igår så hängde det en för pakning med äpplen på dörren och en hälsning från city gross, och jag som hade tänkt göra en äppelpaj slapp ju åka och handla jag antar att dom raggar lite kunder på detta sätt. Idag ska jag mest ta det lugnt och små pyssla lite har tänkt börja ta bort tyget från dessa skärmar.

 röran bakom lampan är kartonger med saker från matrummet, o spegel till lilla rummet
Det blev ju för varmt med ett extra tyg på så nu ska jag testa med tunna organzaband i stället. Sen ska jag nog göra lite geleljus hade tänkt.
önskar er alla en skön söndag.
kram Annika

Kommentarer

  1. Det blir fint med en hylla över soffan
    Är det svårt att göra geleljus?
    ha en bra kväll
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar