Äntligen Fredag


Hej alla söta!
Så rusade även denna vecka iväg och nu har vi fredagen här, skönt med helg!
Imorse var jag iväg med min bil och fick dubbdäcken på satta, så smidigt bara lämna nyckeln och ta en kopp kaffe medans man väntar, så nu är jag redo för halka och snö på måndag ska sonen in med sin bil och göra det samma. Min rygg har blivit bättre men istället har min vänster axel som jag ibland får ont i gjort sej till känna idag så nu får även den en om gång med tigerbalsamet.
Har precis städat och tvättat golven här hemma så nu är det fredag fint så skönt när det är gjort. Kom på att jag inte hade visat mina nya kuddfodral i soffan och min matta som jag köpte i våras fick sin plats under soffbordet, kan vara skönt med lite värme för fötterna nu när det börjar bli kallt.
Från Rusta
Istället för det rutmålade golvet som nu får vila till i vår
kartongerna i hörnet är våra glas som fortfarande ligger ner packade i vänta på matrummet. Här ser man även kuddarna som är mörk lila.
kuddfodral från jysk 20 kr st
Igår kväll tog jag och bakade lite matbröd det och denna gång testade jag att baka Hönö kakor men gjorde dom lite mindre än vad som stod i receptet.

Goda Hönökakor
Och mitt tv tittande blev inte långvarigt då denna lilla ruta dyker upp titt som tätt, trots att kortet i tv mottagaren sitter i så blir det så här,


 och det försvinner inte heller. Förrut räckte det att dra ur sladden en stund men icke så i förrgår ringde jag Comhem och fick veta att det nog var ett kretskort i kortläsaren så är trasigt, ingen garanti kvar så det blev till att beställa en ny mottagare. Så nu håller vi tummarna att den håller bättre för detta är andra gången på 4 år som denna krånglar. Nu ska jag ta den dagliga ljusrundturen här hemma på återseende.
kram Annika

Kommentarer