En fixar dag!

God kväll i stugorna!
Idag har det varit en gråmulen och kall november lördag här, men det gör inte så mycket jag har fått massor gjort. Började dagen med att ha tvättstugan kl 07 som jag blev klar med rätt så fort det var inte så mycket tvätt. Sen tog jag och fixade iordning matrums dörren satte på ett insynsskydd som ser ut som en gammal blästrad dörr.

Så här såg den ut innan målning o här är den i hallen(innan vi fixade hallen)
Här är den målad o flyttad till matrummet
Här är folien på lite svårt att få en bra bild det blev lite skuggor
När bild
 Ser fram emot när mat rummet är färdig renoverat. Har också målat klart kyrkan bild kommer i morron. Tog även tag i att rengöra våra 2 kylskåp som var välbehövligt, så nu finns det plats för Linas matkasse på måndag.Som brunch i morse så tog jag och åt lite Ris ala malta som jag gjorde på överbliven gröt och det är ju så himla smarrigt.
Lite jul feeling
Nu blir det lite sen middag med sonen idag får vi bakad potatis, fläskfile och kantarellsås och lite rött till det.
Och som vanligt har jag tänt en massa ljus.

Önskar er alla en super skön lördag kväll.
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar