En månad kvar


God förmiddag alla där ute!
Här har det varit en softar morgon maken och jag tog en god frukost framför morgon tv. Det var längesedan som han var hemma en helg och då passar vi på att bara ta det lugnt , snart ska vi gå ut på en skön promenad, solen har försökt att kika fram men har inte lyckats helt. Såg på almanackan att idag är det bara 1 månad kvar till julafton och jag har fortfarande ingen som helst jul feeling,  men jag är glad sålänge det inte har kommit snö. Annars har väl dagarna rullat på som vanligt denna vecka med jobb+lite över tid men det kommer att behövas till mellandagarna då jag tänkte vara lite ledig. Jag håller fortfarande på och äter mina Voltaren tabletter mot ond axel och värk i båda armhålor  och det börjar bli lite bättre så jag håller tummarna på att det ska gå över. Nu ska jag ta en sväng in till er andra bloggare och se vad ni har för er.
Kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar