Glad en liten stund

Hejsvejs!
Idag fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut, vad glad jag blev :)
för det var denna kavaj som jag hade beställt till min klänning som jag redan köpt.

Men vad besviken jag blev när jag öppnade paketet och där låg det en klänning i stället (samma som jag har)

morrrr vad trött jag blir. Ringde i alla fall Cellbes och dom skickar en ny och så returnerar jag denna klänning. Nu har jag ialla fall bestämt vilken ljusstake jag ska ha i matrummet det blev nr 1 beställde den i morse och hoppas den hinner komma till advent (och att det är rätt förstås haha). Idag har jag börjat att måla mitt syskrin och kyrkan som jag köpte på rea från panduro förra julen. Nu ska jag snart baka ut lite mat bröd det blir hönökakor har aldrig bakat sådana förrut men det är ju alltid kul att testa nått nytt. Och så fortsätter jag att smörja min onda rygg med tigerbalsam.
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej och så tråkigt att det blev fel på din leverans. Tyvärr händer det ibland fel vid märkning och packning men nu ska du ha en ny på väg som tur är. Trevlig helg på dig önskar Anna från Cellbes

  SvaraRadera
 2. Otur!
  Men en jättefin klänning i min smak.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg klänning..hoppas kavajen kommer snart
  ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar