Grå grå grå


Hejsan!
Ja så tycker jag att nästan alla dagar är just nu grått o trist väder. Och trött är jag hela tiden man kanske skulle ta och äta lite vitaminer så att man blir lite piggare. Idag hade jag en telefontid med VC på eftermiddagen har sedan flera veckor tillbaka haft ont på båda sidorna under armarna, samt till och från ont i vänster axel jag fick rådet att äta Diklofenak 3 ggr om dagen i 10 då det antagligen är muskelinflammation. Annars har det inte hänt så mycket annat sen helgen, jag har åter börjat jobba efter att ha varit hemma nästan en vecka. Och imorgon kommer äntligen maken hem från sin jobb vecka i Gävle, och så får jag rå om honom till måndag då han far till Italien i 4 dagar. Sen hoppas jag att det dröjer innan han ska iväg igen.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och titta lite på tv innan det är läggdags.
kram Annika

Kommentarer

 1. Jag rekomenderar dej att inhandla en ljusterapilampa,den är guld värd den här årstiden,Kram syster.

  SvaraRadera
 2. Ja det är gråa dagar nu ..ibland tittar solen fram här men inte så lång stund
  jobbigt med muskelvärk .. krya på dig
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du gillade min tavla. Krya på dig ! Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Visst är det ett trist väder, man blir ju inte sprudlande pigg direkt.... Men vi får hoppas att det blir nån förändring snart. Eller hur :)
  Hoppas att du känner dig bättre!

  Kram kram
  Jessica

  SvaraRadera

Skicka en kommentar