Helg!

Hallå där ute i november kylan!
Idag känns det som fredag för mej, eftersom jag har tagit ut lite komptimmar i morgon. Då är det äntligen dax för sonen att bli av med sin eländiga visdomstand som han har ont i över en månad. Så det blir till att åka till Eskilstuna sjukhus i morgon fm sen får vi se om det blir operation eller om det räcker med vanlig utdragning, när vi fick kallelsen i tisdag så stod det hur mycket det skulle kosta vid en ev operation mellan 3,700-6200 kr vilken tur att han inte har fyllt 20 år än :) så det blir gratis denna gång. Igår köpte jag lite mer pyssel matareal på Ica maxi så nu blir det lite julpyssel snart.

Glitter, färgat papper o utstansare
stjärnor o spetsband
närbild
 Väldigt prisvärt är det också. ca 40kr för tex 10 glitter papper. Börjar så smått få lite julkänsla trots det tråkiga november vädret. I dag så målade jag klart elementet i matrummet men det var för mörkt att fota så det gör jag i morron, får se om det blir tapetsering till helgen, för sen far maken i väg på jobb i nästan 2 veckor och  så på lördag ska vi på 1års kalas hos min systerdotter vars lilla tjej fyller år, tänk vad fort det har gått. Nu är det dax för mej att förbereda middagen idag blir det lax o avorio ris från linas matkasse.
kram Annika

Kommentarer

  1. Hejsan hoppas det gick bra med tanden...och vad jag längtar till att komma ut till affärerna igen...behöver inhandla lite sånt pyssel tills mina barnbarn ska komma och pyssla
    ha en trevlig helg
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar