Helgen som försvann

Hej alla söta!
Äntligen får vi se lite sol igen efter en grå/regnig helg. Och som vanligt så bara rusade den iväg och nu har vi måndag igen. I lördags var jag på 1årskalas hos min systerdotter, maken jobbade hela helgen så han var inte med och sonen var lite seg efter tandoperationen men han blir bättre för varje dag. Det var många som ville fira den nyblivna 1 åringen och många paket blev det, jag hade köpt 2 st böcker om djur. Vi fick också mycket gott att äta.....
Hembakat kaffebröd
tårtan med en etta på
Här ska det ätas tårta!!!
så var det roligt att träffa släkten det är inte så ofta nu förtiden. Gårdagen tillbringade jag med att tvätta och stryka en massa tvätt, bakade också en mjuk pepparkaka som spred en härlig juldoft i hela hemmet. Så nu blir det lite go fika med kaffe.
kram Annika

Kommentarer

  1. Oj så mycket gott och grattis till ett-åringen..han ser nöjd ut
    ha en bra vecka
    kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Tack för att du kom på kalaset det var jätte roligt att få träffa släkten :) Och böckerna älskar Olivia, hon kommer med dom till mig och ska sitta i mitt knä och bläddra i dom :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar