Kyrk-söndag

Hejsan!
Idag känns det som det aldrig kommer att ljusna, grått o små duggar ute, har ingen lust att gå ut men jag ska med sonen som ska klippa sej och sen ska vi handla. Det blir nog tidig ljuständning idag. Annars har jag mest slöat idag det kan vara skönt ibland, så man är ut vilad inför kommande jobb vecka. Om ni nu tror att jag har varit i kyrkan eftersom rubriken lyder kyrk-söndag så har jag inte det, utan det är min lilla julkyrka som nu är klar.
Trä kyrka från Panduro på rea 50kr
Ingen tupp men en liten guldkula
En liten söt klocka
Mys belysning
Hela kyrkan
Jag målade det svarta med hobbyfärg svart matt från panduro, det vita är såkallad snö färg som ger en grov struktur som jag tycker passar bra på kyrkan. Får se om jag kanske ska sätta nått färgat papper i fönstren kanske.
närbild
Det var allt för idag .
kram Annika

Kommentarer

 1. Så fin den blev...ser ut dom den skulle kosta flera hundra
  ha en bra kväll
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Åhh va fin den blev :)
  Den väcker mång minnen till liv, vi hade eller rättare sagt mamma o pappa har fortfarande en sån.
  En gammal vacker kyrka med belysning i :)
  Ha en fin dag.
  Kram kram
  Jessica

  SvaraRadera

Skicka en kommentar