Målar och målar....

Hej på er !
Hoppas att ni har en skön allhelgona helg och myser med mycket ljus, det gör i alla fall jag. Igår sent på eftermiddagen när det var mörkt ute åkte maken och jag en liten runda till 3 kyrkogårdar, där tände vi ljus för min farmor o farfar,  mina svärförädrar och makens far o mor föräldrar. Efter det åkte vi hem och gjorde i ordning lite god mat fläskfile i saffran o tomat sås med färsk pasta o vin till det. Jag såg att det har varit dåligt med uppdatering här på bloggen i veckan men tiden o orken har inte räckt till men nu blir det bättring. Idag har jag på börjat ett pillrigt projekt i vårt låååång projekt matrummet. Någon tapetsering blev det inte denna helg då maken jobbar , men hoppas att tapeterna kommer upp till jul iaf.

detta har jag gjort i dag.
Färg från alcro i en grå nyans som skiftar åt det lila hållet
Gissa vad detta är
Ja det är ett element som nu får en uppfräschning. detta är en före bild
på börjat det pillriga arbetet
och så var första varvet med färg klart
Tyvärr räcker inte färgen en omgång till utan jag måste köpa mer, och det dröjer till tisdag innan jag kan köpa den. Så nu får det torka ordentligt har även målat väggen bakom med samma nyans. Nu ska jag ta och fixa lite god mat denna lördags kväll, det blir samma som förra helgen oxfile och potatis gratäng så himla gott, till förrät en liten värmande soppa.
kram Annika

Kommentarer

  1. Blir fint...ska bli spännande att se det färdiga resultatet sen
    ha det bra
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar