November grått

Blid trån Vadstena när vi var på weekend 2011

Ute dasslänga i Vadstena 2011

Godmorron på er!
Vad grått och trist det har varit ute både i går och idag nu på morgonen, men vi får hoppas att solen kikar fram en stund. Jag är glad att det inte är kallt ialla fall. Igår jobbade jag min långa måndag 9-18,30 men den gick ganska fort och idag har jag sovmorron till halv 10, så då ska jag passa på att åka till färg affären innan jobbet och köpa mer färg till elementet. Och igår kom linas matkasse med en vecka fylld av god maträtter så idag blir det köttfärs o kantarell panna med pasta, men det får sonen och jag äta själva då maken jobbar sent även denna vecka, så blir det ibland när man är egen företagare. Annars har det inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Har sett i era andras bloggar att det redan julpysslat men jag har inte fått rätta inspirationen än men den kommer nog, har sett att Ica maxi har massor av roliga pyssel saker , köpte faktiskt glitter papper o små stjärnor men åker nog in och köper lite mer saker idag tror jag.
Nu är det dax för lite frukost innan jag ska fara vi hörs en annan dag
kram Annika

Kommentarer

  1. Visst är det bara så himla härligt och fint i Vadstena.Ha en skön tisdag.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. så mysigt i Vadstena ...gillar dessa gamla innergårdar som fanns förr

    Kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar