Nu är den här :)

Hejsan!
I går så kom denna äntligen hem till oss, vilken tur att jag inte köpte den i somras som det var tänkt , för nu var priset  sänkt från 3795 till 1897kr vilket fynd tycker jag.
i kartong

Så nu står den här i vardagsrummet och väntar på att få krypa in i skåpet. Men det får nog vänta ett tag för nu har maken åkt till Gävle på jobb och är inte tillbaka förrens om en vecka.
Ikeas ugn dåtid bild lånad från nätet
och så här ser den ut. Själv blev jag hemma med en ond rygg får se hur många dagar det blir, tur att jag kan låna lite av sonens starka tabletter som han fick utskrivet för tanden om värken inte släpper. Får väl trösta mej med lite gott kaffe och en coccostopp som jag bakade i går.

små bollar väntar på att få komma in i ugnen

Färdiga blev mer som bollar
Dax att lägga sej på värme dynan en stund och vänta på att tabletten ska värka.
önskar er alla en skön tisadag
Kram Annika

Kommentarer

 1. Hej Annika.
  Va kul att du hittade mig :)
  Nu ska jag kika vidare här inne hos dig, va mysigt :)
  Stor kram till dig.
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Så fin ugn!
  Det blir bra till julbaket. Tänk att det alltid händer något så man behöver hjälp av sin respektive när de är borta ifrån en;)
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Råkade hitta in här på din blogg å det första jag läser är att du fyndat en dåtid ugn på ikea ;) Jag har flera år gått å drömt å en sådan men ekonomin har prioriterat andra saker....men nu har våran ugn här hemma presic gett upp typ.... Är det rea på de nu? eller bara på det varuhuset du handlat? Du måste berätta så jag kan få fynda en jag med ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar