5 dagar kvar

God kväll!
Har ni det stressigt där ute med julklapps inköp,mat och städning mm. Jag har dragit ner på min själv på tagna krav och tar bara det nödvändiga. Juklapparna är klara och idag inhandlade jag julmaten. Eftersom jag jobbar hela veckan så får man göra lite varje dag istället. I år blir det ingen riktig julgran utan denna lilla plast mini gran får duga .
ljusslinga o små silver kulor

Vad har då hänt mer denna vecka, jo i måndags kom sista Lina matkassen för i år, och senare på kvällen var vi på glöggkväll hos ett par goda vänner som vi inte träffat sen i augusti så kul det var att ses igen. Igår for  maken till Gävle för några dagars jobb, och jag har haft det lugnt på jobbet, ca 6 barn har vi haft då det härjar vinterkräksjuka peppar peppar så har jag klarat mej.och för sonen är det en lugn vecka med lite hem jobb och avslutning i morgon, nu är det bara en termin kvar sen blir det studenten. Nu ska jag softa ner mej i soffan under en filt och titta på tv innan det är läggdax.
Här är en detalj bild från matrummet.

Nya tapeten från Rusta och dimmer från Renova
Önskar er alla en skön onsdag kväll.
kram Annika

Kommentarer

 1. Fin tapet...och ja snart är det jul
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Så skönt att softa!
  Vartannat år så jobbar jag julen då brukar det bli lite lugnare på hemmafronten. Det kan vara skönt det också.
  Ha en fin helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar