En ovanlig dag

God morgon i mitt vinter land!
Hur har ni det mitt i julstressen, själv börjar jag känna att dagarna går alldeles för fort och i dag har vi det sista ovanliga datumet 121212 och jag antar att det är många som gifter sej på ett sånt här datum. Jag har inte fått fram nått julpynt ännu men ska se om jag hinner idag + att jag tänkte göra jul köttbullarna  idag och sätta en pepparkaksdeg men det får bli efter jobbet, kom på att vi även måste skaffa gran oxå för i morron är det ju lucia och då brukar vi sätta upp den men i år blir det en äkta gran. Men det som står på prio ett i dag är en sväng till återvinningen med gamla ugnen en mängd kartonger från ljud anläggningen och annat el skräp så det är tur att jag bara jobbar till 14 idag.Resten av veckan blir full speckad i morron har firar vi lucia på jobbet mellan 14-17, och på fredag kväll har sonen julkonsert i skolan och till helgen måste vi ta tag i tapetseringen så vi kan sitta i matrummet i jul, tänk att december alltid ska förknippas med stress. Det är då man inser vad skönt det var de år vi har åkt utomlands på julen och slippa allt detta. Men men det blir nog en lugn jul iaf och jag ska vara ledig i 12 dagar så himla skönt. Hoppas jag slipper vakna vi 2 tiden då och inte kunna somna om som jag har gjort ett tag nu. Nehej gott folk nu får jag sluta att klaga och snart bege mej mot jobbet.
Ta det lugnt på snö vägarna nu
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar