Helgen som gick


Hejsan!
Jag har fortfarande i fått nån ordning på bloggers ang foto, men det blir nog så att jag får krypa till korset och betala för fotoplats. I lördags så var vi på julbord i mysiga Trosa och på stadshotellet, det var jättegod mat och mycket gosaker fanns det och som sagt så har jag tagit bilder men det får jag visa senare. PÅ lördag morgonen var jag lite dålig imagen och värre blev det på natten då jag hade jätteont, tänkte att det nog var min magkatarr som hade vaknat till liv, men på måndag morgonen när jag kom till jobbet så var det fler av personalen och barnen som hade samma symtom, så det var nog en släng av magsjuka. På söndagen så satt vi in vår nya ugn oxå det blev lite mer komplicerat än vad vi hade räknat med, vi fick nämligen skruva bort golvsockel och så fattas det ca 10 cm av sladden för att den ska nå fram till kontakten, så den måste vi flytta på. Så inte har vi det så advents fint här hemma med en gammal ugn i vardagsrummet bland allt annat som ska till matrummet som det inte har hänt nått på 2 månader. Nu är det dax för mej att baka ut mina lussebullar har testat ett nytt recept så det ska bli spännande att se hur det blir.
Så hoppas jag att ni tar det lugnt ute i trafiken idag då det snöar massor här.
kram Annika

Kommentarer

  1. Hoppas det löser sig med bilderna och vad gott med lussebullar
    kram Rosa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar